Hatlyukasok Minitábor 2024 julius28- august4

Áraink:

Ez (Sajnos) a legfontosabb információ táborunkról

Szobába

Sátorba lakás esetén

helyszin

https://csango-panorama-valea-rece.hotelmix.ro

A részvételi díj a szállás és étkezést tartalmazza a kurzusokon való részvétel ingyenes. Ezeket az ingyenes kurzusokat a Fabatka egyesület szervezi a támogatói finanszírozásból.

További részletek:

Hatlyukasok mini tábor egyezteti a nyári Népzenei táborok családos igényét, az egykori hatlyukasok önálló gyerek tábort, és a felnőtt képzésre vágyókat

Multikulturális jellegű, a román felnőtt képzés és a magyar képzések melyek SégerczFeri és a Fabatka egyesület neve alatt futnak, itt találkozik .

Tabăra unește exigentele workshopurilor tradiționale și legați ferry în care sunt cursuri pentru adulți, cu workshopurile pentru copii precum și pentru familie care vor să fie împreună într-un mediu natural înconjurat de muzică tradițională

Az oktatás első sorba zenére koncentrál a pásztorfurulyára és az azt kísérő hangszerekre koboz, Ütőgardon. Ugyanakkor a népzenélésnek és az improvizatív zenélésnek az össze fonódását elemzi.

A napi program délelőtt-délután hangszer oktatás és zenekari tevékenységből áll. Az estét programok szabad táncházak és szabad zenélések töltik ki.

Oktatások:

Pásztorfurulya- 

/kezdőknek

Kovács Kata Krisztina/ haladóknak, moldvai, gyimesi, Magyarszováti furulyazene

Ségercz Ferenc /haladók, zenekari gyakorlatok

Kobozoktatás: Csibi Szabolcs

Népdal: Kovács Kata Krisztina

Improvizáció és népzene, kisérleti zene:

Ségercz F

Jelentkezni:

segerczferi@gmail.com

Cimen lehet