Hatlyukasok Minitábor 2023aug 1-4

Áraink:

Ez (Sajnos) a legfontosabb információ táborunkról

Szobába

650 ron 4 napra 

Sátorba lakás esetén

480 ron 4 napra 

helyszin

https://csango-panorama-valea-rece.hotelmix.ro/

juli 31 vagy azelőtt érkezőknek a a környéken kapunk szállást.

A részvételi díj a szállás és étkezést tartalmazza a kurzusokon való részvétel ingyenes. Ezeket az ingyenes kurzusokat a Fabatka egyesület szervezi a támogatói finanszírozásból.

További részletek:

Hatlyukasok mini tábor egyezteti a nyári Népzenei táborok családos igényét, az egykori hatlyukasok önálló gyerek tábort, és a felnőtt képzésre vágyókat

Multikulturális jellegű, a román felnőtt képzés és a magyar képzések melyek SégerczFeri és a Fabatka egyesület neve alatt futnak, itt találkozik négy napra.

Tabăra unește exigentele workshopurilor tradiționale și legați ferry în care sunt cursuri pentru adulți, cu workshopurile pentru copii precum și pentru familie care vor să fie împreună într-un mediu natural înconjurat de muzică tradițională

Az oktatás első sorba zenére koncentrál a pásztorfurulyára és az azt kísérő hangszerekre koboz, Ütőgardon. Ugyanakkor a népzenélésnek és az improvizatív zenélésnek az össze fonódását elemzi.

A napi program délelőtt-délután hangszer oktatás és zenekari tevékenységből áll. Az estét programok szabad táncházak és szabad zenélések töltik ki.

Oktatások:

Pásztorfurulya- 

Tóth Zsófi/kezdőknek

Kovács Kata Krisztina/ haladóknak, moldvai, gyimesi, Magyarszováti furulyazene

Ségercz Ferenc /haladók, zenekari gyakorlatok

Kobozoktatás: Csibi Szabolcs

Népdal: Kovács Kata Krisztina

Improvizáció és népzene, kisérleti zene:

Ségercz F

Jelentkezni:

segerczferi@gmail.com

Cimen lehet